Mindfulness - lær at leve i nuet:
Jeg arbejder herunder med Dybdeafspænding og Meditation

Meditation betyder - at være med det som er.
Når vi mediterer, øver vi os i at være nærværende.

Meditation er enkelt og nemt at lære. Det kan bruges af alle og er et fantastisk redskab til sindsro, indre balance, personlig og spirituel udvikling, fred, glæde og større selvværd.

Det kræver ingen forkundskaber af nogen art, andet en lysten til at prøve at vende blikket indad, give plads til lidt fred og ro uden at tænke tanker og give dig selv lov til bare …at være.

Meditation er et godt redskab til netop, at hjælpe med at få hovedet tømt for tanker.

Mindfulness kan hjælpe med at øge og forbedre:

• Koncentrationsevnen
• Nærvær / Opmærksomhed
• Energi
• Motivation
• Samarbejde
• Empati
• Overblik og overskud
• Hukommelse

I TerapiHuset tilbyder jeg dybdeafspænding med efterfølgende guidet meditation, hvor du kommer helt ned i gear.

Du starter op med en dybdeafspænding, som vil give dig ro, balance og velvære helt ind i sjælen. Det eneste du skal gøre er ,at være til stede lige her – lige nu og give dig selv lov til at give slip og slappe helt af.

Den form for dybdeafspænding jeg benytter, er en kombination af en yoga teknik til dybdeafspænding og et trance skabende sprog - en form for Hypno afspænding.
Denne afspænding får dig til at slappe helt af og skaber samtidig adgang til dine ubevidste ressourcer af kreativ problemløsning.

Efterfølgende vil jeg guide dig ind i en dejlig behagelig meditation. Jeg bruger nogle fantasirejser som kan tilføre dig fornyet livsenergi, velvære og skabe balance i krop psyke og sjæl.

Meditation behøver ikke at involvere vanskelige teknikker og indviklede filosofiske systemer.

Her er min opskrift på en simpel, men effektiv Meditationsteknik: Sæt dig ned og gør ingenting!

Meditation kan forenkles til det at, slukke for sin mobiltelefon, sætte eller lægge sig ned med lukkede øjne, mærke den indre krops virkelighed og lave absolut ingenting. Det kan være rigtig svært for nogle mennesker – så her kan jeg med min stemme hjælpe dig med at give slip og tømme hovedet.

Jeg kommer også gerne hjem til dig!
Saml gerne en flok på 10-12 personer alt efter hvor meget plads du har. Find en aften hvor du ved der er ro i huset, hvor du kan trække stikket ud og opleve en anderledes måde at være sammen med dine venner/naboer eller arbejdskollegaer på.

Måske er I et firma, der gerne vil høre hvordan man kan få mere ud af sine medarbejdere ved hjælp af mindfulness - dybdeafspænding og meditation.

Ring til mig for yderligere oplysninger og pris for et sådant arrangement.

For priser og kontaktinformation klik her

"Det er dig der styrer dit sind og dermed dine resultater..."