Drømmetydning:

Vi sover i ca. en tredjedel af vores liv.
I dit liv vil du bruge ca. 6 år på at drømme. Dette svarer til at du er i din drømme verden i 2.100 dage.

Vi drømmer alle sammen hver nat – også selvom du ikke kan huske dine drømme.
Nogle mennesker vil sige at de aldrig kan huske deres drømme, men retter man først sin opmærksomhed hen imod dem, vil drømmene begynde at hjælpe til, så man lidt efter lidt kan huske dem.

Vi drømmer hver nat, og disse drømme bliver aktiveret af forskellige forhold. Det kan være en hændelse, en bemærkning, en måde man bliver behandlet på, som så trykker på en knap i det ubevidste.

Jeg kan hjælpe dig med at tyde dine drømme så du får større forståelse for dig selv og hjælpe dig med at forstå dit liv lidt bedre.

Mange mennesker syntes at drømme er noget mystisk og fantasifuldt. Men i virkeligheden er dine drømme et meget klart billede af dig – lige her – lige nu.

Vores drømme er en del af vores udvikling. De kan fortælle os hvad vi har behov for, længes efter eller hvad vi kunne ændre i vores liv for at blive hele mennesker. Vi kan lære meget af vores drømme, bruge dem til at udvikle os og få svar på mange af de spørgsmål, der nu måtte dukke op her i livet.

Dine drømme vil altid fortælle dig noget, tit og ofte noget du skal ha kikket på. Det kan være noget som hæmmer dig i din hverdag, dele af dig som du forsømmer og som derfor truer din personlige vækst og udvikling.

Drømmene kan være meget uoverskuelige med mange symboler, og kan være temmelig svære at forstå, uden en vis øvelse. Her kan jeg hjælpe dig.

For du drømmer altid om dig selv. Du er altid selv hovedpersonen i dine drømme, så alt i din drøm handler om dig selv.

Drømme tydning kan hjælpe dig med at få et personligt overskud og en større glæde og tilfredshed i din tilværelse.

For priser og kontaktinformation klik her

"Krop og sind påvirker hinanden..."